Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вогонь знищив одну з туристичних локацій у Зоні відчуження.

Згорів ущент літній табір Смарагдовий, розташований у сосновому лісі 10-кілометрової зони на узбережжі ставка-охолоджувача. Це було місце, яке без слів розповідало нашим туристам про радісне життя тутешніх мешканців до аварії на ЧАЕС. На дерев*яних літніх будиночках, у яких відпочивали влітку радянські родини, вже подекуди облупилась....

 
 

Згорів ущент літній табір Смарагдовий, розташований у сосновому лісі 10-кілометрової зони на узбережжі ставка-охолоджувача.

Це було місце, яке без слів розповідало нашим туристам про радісне життя тутешніх мешканців до аварії на ЧАЕС. На дерев*яних літніх будиночках, у яких відпочивали влітку радянські родини, вже подекуди облупилась фарба. Але на стінах ще добре було видно персонажів старих мультфільмів, які найкраще ілюстрували радянське дитинство.

Дивлячись на покинуті дитячі майданчики, ми могли добре уявити як тут бігала малеча. І здавалося, навіть чули слабке відлуння дитячого сміху. Ми втратили назавжди цей куточок Чорнобильського музею просто неба. Вогонь знищив усе. Відео обгорілих залишків і фотографії табору до пожежі 2020 року. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: