Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До 30-річчя Чорнобильської катастрофи

У залі урочистих подій виконавчого комітету Славутицької міської ради 8 жовтня відбулось розширене виїзне засідання Київської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» до 30-річчя Чорнобильської катастрофи під головуванням І. І. Дерди

 
У залі урочистих подій виконавчого комітету Славутицької міської ради 8 жовтня відбулось розширене виїзне засідання Київської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» до 30-річчя Чорнобильської катастрофи під головуванням І. І. Дерди за участю міського голови В. П. Удовиченка, депутата Верховної Ради України Я. М. Москаленка та представників громадських Чорнобильських організацій районів і міст України.

На засіданні були прийняті проекти Концепції загальнодержавної цільової соціальної програми подолання наслідків Чорнобильської катастрофи на 2015–2016 роки і Плану заходів, пов’язаних із 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.

Я. М. Москаленко запевнив, що бере на себе зобов’язання підготувати відповідне звернення, за погодженням із головою Київської обласної державної адміністрації В. М. Шандрою, до президента України, голови Верховної Ради, прем’єр-міністра та уряду. Також народний депутат підтримав пропозиції міського голови, членів Громадської ради з розвитку міста Славутич, ветеранів ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС щодо підготовки від Славутича окремого блоку заходів до 30-річчя Чорнобильської катастрофи.

Під час цієї зустрічі Ярославу Москаленку було передано лист від членів сімей учасників АТО.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: