Завантаження ...

У Неданчичах люблять рибу – браконьєрів спіймали на Дніпрі

Вчора, пізно увечері на березі р. Дніпро, неподалік від с. Неданчичі Ріпкинського району, прикордонним нарядом виявлено та затримано двох громадян України, що виловом риби забороненими знаряддями лову, а саме зяберною сіткою. Повідомляє помічник начальника загону — начальник прес-служби, підполковник Олександр Дудко.

 
Вчора, пізно увечері на березі р. Дніпро, неподалік від с. Неданчичі Ріпкинського району, прикордонним нарядом виявлено та затримано двох громадян України, що виловом риби забороненими знаряддями лову, а саме зяберною сіткою.

Повідомляє помічник начальника загону — начальник прес-служби, підполковник Олександр Дудко.

Затриманими виявились жителі с. Неданчичі та м. Славутич громадяни України.

Крім забороненого знаряддя лову, у цих громадян вилучено і виловлену таким чином рибу загальною вагою 5,9 кг, серед якої було 11 лящів, 4 синця, краснопірка та 3 густери. Сума завданої державі шкоди складає 2533 гривні.

Відносно затриманих громадян складено протоколи про адміністративне правопорушення за частиною 4 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил використання об’єктів тваринного світу».

Матеріали направлені для розгляду до Ріпкинського районного суду в Чернігівській області, який і визначить правопорушникам міру відповідальності.

По материалам http://svoboda.fm/
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия