Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У зоні відчуження тривають заходи з ліквідації пожеж (станом на 20.00)

Тривають заходи з ліквідації пожеж, а саме: поблизу с. Чистогалівка на території Корогодського лісництва спостерігається тління лісової підстилки окремими осередками на площі близько 20 гектарів. На території Денисовецького лісництва в заплаві р. Грезля спостерігається тління трав'яного настилу і чагарників окремими вогнищами. На....

 

Тривають заходи з ліквідації пожеж, а саме: поблизу с. Чистогалівка на території Корогодського лісництва спостерігається тління лісової підстилки окремими осередками на площі близько 20 гектарів.

На території Денисовецького лісництва в заплаві р. Грезля спостерігається тління трав'яного настилу і чагарників окремими вогнищами. На території Котовського лісництва спостерігається тління трав'яного настилу між смт. Поліське, с. Тараси і с. Володимирівка.

Станом на 20:00 відомо, що орієнтовні квартали на яких здійснюється локалізація та ліквідація пожеж, зокрема: 53, 54, 56, 57, 89-92, 119, 120, 122, 141, 148, 149, 154-157.
Пожежі біля с. Копачі та с. Лелів локалізовано.

На теперішній час загрози для КПП с. Лелів відсутня.

Усього за день залучено 326 чоловік особового складу та 84 одиниці техніки: сили Корогодського, Луб’янського, Паришівського та Опачівського лісництв ДСП «Північна Пуща» – 55 чоловік особового складу та 24 одиниць пожежної та спеціальної техніки; сили ДСНС – 271 чоловік особового складу та 60 одиниць пожежної та спеціальної техніки (у тому числі 6 одиниць авіаційної техніки). Авіацією зроблено орієнтовно 6 скидань води.

Рівні потужності еквівалентної дози гамма-випромінювання за даними пунктів АСКРС в районі пожежі істотно не змінилися, коливання поточних значень знаходяться у звичних для кожного пункту межах.


Фото: Головне управління ДСНС України у Київській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: