Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поради батькам. Діти та гаджети.

Час, який дитина може проводити біля екрана телевізора і цифрових пристроїв, залежить від її віку. Авторитетна в цьому питанні Американська академія педіатрії дає наступні рекомендації: - Від народження до 18 місяців: ніяких екранів, включаючи телевізор. - Від 2 до 5 років: час, проведений біля екранів у день, — не більше 1...

 
Час, який дитина може проводити біля екрана телевізора і цифрових пристроїв, залежить від її віку. Авторитетна в цьому питанні Американська академія педіатрії дає наступні рекомендації:

- Від народження до 18 місяців: ніяких екранів, включаючи телевізор.
- Від 2 до 5 років: час, проведений біля екранів у день, — не більше 1 години.
- Для дітей старше 6 років - максимум 2 години в день. При цьому важливо упевнитися, що гаджети не забирають час сну, фізичної активності та інших видів діяльності, необхідних для здоров’я і розвитку дитини.

Забрати несподівано у дитини смартфон / планшет / ноутбук і сказати «займися чимось» — це шлях до істерики. Потрібно заздалегідь попередити дитину про час, відведений для користування гаджетами, та запропонувати альтернативну, цікаву спільну діяльність: спорт, походи, малювання, читання, риболовлю з татом — в залежності від віку та вподобань дитини.

Джерело: #особистість#поради#батьківство#UPersonality
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: