Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ринки у Чернігові вже частково відкрилися

У Чернігові запрацювали продовольчі ринки. В тому числі – найбільші: Центральний та «Нива». Про це пише УНІАН. У Чернігові відновили роботу продовольчі ринки після тимчасового закриття через карантин у зв’язку з поширенням коронавірусу. Також ведеться торгівля на ринку у мікрорайоні Масани, де працює частина торгових точок, з хлібом, овочами,...

 

У Чернігові запрацювали продовольчі ринки. В тому числі – найбільші: Центральний та «Нива». Про це пише УНІАН.

У Чернігові відновили роботу продовольчі ринки після тимчасового закриття через карантин у зв’язку з поширенням коронавірусу. Також ведеться торгівля на ринку у мікрорайоні Масани, де працює частина торгових точок, з хлібом, овочами, фруктами тощо. Там є оголошення про небезпеку коронавірусу і те, що дозволена торгівля виключно продуктами.

Також відвідувачів попереджають про соціальну дистанцію у 1,5 метрів. На входах до павільйону цього ринку є змочені килимки, відчувається запах хлору. Майже всі відвідувачі у масках і дотримуються дистанції. Водночас ведеться торгівля і молочними продуктами, які продають при вході до ринку. На Центральному ринку Чернігова торгують продуктами, а також насінням. Більшість продавців у масках, покупці – частково, але людей значно менше, аніж зазвичай.

У прес-службі Чернігівської міської ради уточнили, що на рівні міста жодних рішень щодо ринків не ухвалювали. Рішення про їх закриття з 23 березня схвалювала обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: