Завантаження ...

Актуально з комісії надзвичайних ситуацій

Вчора відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Начальник Славутицького відділення поліції Дмитро Кудренко доповів, що перевіряється діяльність суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, у тому числі відвідування спортивних та дитячих майданчиків. Станом ...

 

Вчора відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.


Начальник Славутицького відділення поліції Дмитро Кудренко доповів, що перевіряється діяльність суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, у тому числі відвідування спортивних та дитячих майданчиків. Станом на 23 березня заборонена робота ринків, вулична торгівля. Дозволена робота продуктових, господарчих, зоомагазинів, а також магазинів побутової хімії, засобів зв’язку, при умові – не більше 1 відвідувача на 10м2. Особовий склад поліції забезпечений засобами індивідуального захисту. До патрулювання, спільно з нацполіцією, залучена народна дружина.

 


Перший заступник міського голови Віктор Шевченко повідомив, що комунальним підприємством «Водоканал» виготовлено гіпохлорит натрія. Дезінфікуючий розчин передано управляючим компаніям багатоквартирних будинків для прибирання під’їздів, місць загального користування та ліфтових кабін.

Начальник екстреної медичної допомоги Тетяна Казаріна сказала, що отримано 6 захисних костюмів, 6 окулярів від обласної служби. За рахунок місцевого бюджету придбано обладнання для дезінфекції автомобілів. Захисних засобів недостатньо, тому робота по забезпеченню триває далі.

Володимир Куліш, заступник головного лікаря Славутицької лікарні детально розповів про стан справ у медичному закладі. На першому поверсі лікарні підготовлено 6 спеціалізованих ліжок для хворих на коронавірусну інфекцію. На третьому і четвертому - передбачена можливість розгортання 30 ліжок для хворих на атипічну пневмонію. 6 поверх – для медичного персоналу, що постійно буде працювати з пацієнтами інфікованими на covid-19.

 

Сформовано 4 бригади медичного персоналу. У робочому стані 2 апарати штучної вентиляції легень. Два апарати знаходяться у ремонті, один до кінця тижня заплановано відремонтувати. Ще один апарат буде придбано. У наявності для медичного персоналу: 110 захисних костюмів, 5 тис. одноразових масок, (2,5 тис. знаходиться на складі), достатній запас антисептиків та дезінфікуючих засобів. Для роботи медперсоналу ще необхідно придбати бахіли, довгі перчатки, 20 окулярів, 20 шапочок та 200 фільтруючих масок. Робота по забезпеченню всім необхідним триває. Очікують лікарі і тести.

Про стан справ по забезпеченню медперсоналу будемо інформувати надалі.

У цей непростий період звертаємося до вас, славутичани, зберігати спокій та дотримуватися всіх профілактичних заходів. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия