Завантаження ...

УВАГА! БАТЬКИ, ОПІКУНИ, ПІКЛУВАЛЬНИКИ, ПРИЙОМНІ БАТЬКИ!

У період з 12 березня до 03 квітня, коли заклади освіти закриті на карантин, діти почнуть більше проводити часу на вулиці та шукати пригод у небезпечних місцях: підкорюватимуть дахи недобудов чи покинутих споруд, тощо. Поясніть своїм дітям, що карантин – не канікули. Він спрямований на те, щоб зменшити контакт між людьми, ...

 
У період з 12 березня до 03 квітня, коли заклади освіти закриті на карантин, діти почнуть більше проводити часу на вулиці та шукати пригод у небезпечних місцях: підкорюватимуть дахи недобудов чи покинутих споруд, тощо.

Поясніть своїм дітям, що карантин – не канікули. Він спрямований на те, щоб зменшити контакт між людьми, можливість і ризики поширення вірусу. Підлітки не повинні весь день блукати вулицями міста та ходити по магазинах, а мають проводити час або вдома, або на свіжому повітрі, але уникаючи великого скупчення людей.

Якщо Ви залишаєте старших дітей, навіть ненадовго, нагадайте їм правила безпеки та залиште список важливих телефонних номерів: екстрених служб, родичів, сусідів. Також, заховайте потенційно небезпечні та заборонені для користування предмети (запальнички, алкоголь, ліки, хімічні рідини, інструменти тощо).

Малолітніх дітей не слід залишати у будинку без нагляду, адже, саме недостатній контроль з боку дорослих, зневажливе відношення до заходів безпеки – найголовніші причини нещасних випадків.

Виховуйте у дитини свідоме ставлення до правил безпеки життєдіяльності!

Пам'ятайте, що безпека вашої дитини — це, перш за все, ваша особиста відповідальність!

Пам‘ятайте, що за неналежне виконання батьківських обов‘язків щодо дітей, батьки можуть бути притягнені до відповідальності!


Служба у справах дітей та сім’ї
виконавчого комітету Славутицької міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия