Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відміна приміських поїздів наразі не планується!

Про це повідомляється у листі АТ «Укрзалізниця», що надійшов на адресу міського голови Юрія Фомічева. Мова йде про збереження курсування всіх поїздів на дільниці Чернігів-Неданчичі. Нагадуємо, що у січні виконавчим комітетом Славутицької міської ради були направлені листи до АТ «Укрзалізниця» та Міністерства інфраструктури ...

 
Про це повідомляється у листі АТ «Укрзалізниця», що надійшов на адресу міського голови Юрія Фомічева. Мова йде про збереження курсування всіх поїздів на дільниці Чернігів-Неданчичі.

Нагадуємо, що у січні виконавчим комітетом Славутицької міської ради були направлені листи до АТ «Укрзалізниця» та Міністерства інфраструктури України зі зверненням щодо збереження чотирьох пар приміських потягів.

Також у листі повідомляється, що наразі корегується розклад руху в зв’язку переходом на літній час. Можливе внесення змін у розклад приміських поїздів. Про зміни в розкладі руху поїздів Укрзалізниця завчасно надасть інформацію на своєму офіційному сайті та стендах оголошень вокзалів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: