Завантаження ...

ЦНАП Славутича впровадив нову послугу!

Якщо ви переїхали зі Славутича в іншу місцевість, а вам терміново потрібна довідка про реєстрацію місця проживання у місті (найчастіше така довідка потрібна для оформлення пенсії, інших соціальних виплат та допомог) відтепер вам не потрібно їхати до Славутича та особисто відвідувати ЦНАП. Для цього достатньо зайти на сайт ЦНАП Славутича...

 

Якщо ви переїхали зі Славутича в іншу місцевість, а вам терміново потрібна довідка про реєстрацію місця проживання у місті (найчастіше така довідка потрібна для оформлення пенсії, інших соціальних виплат та допомог) відтепер вам не потрібно їхати до Славутича та особисто відвідувати ЦНАП.

Для цього достатньо зайти на сайт ЦНАП Славутича https://cnap-slavutich.com.ua/ за посиланням ПОСЛУГИ → Електронні послуги → Довідки для іногородніх (зазначено червоним) → пройти реєстрацію через BankID (спосіб верифікації громадян через українські банки для надання адміністративних та інших послуг через Інтернет) уважно заповнити запит, зокрема при написанні вашого ПІБ. (невірно внесена інформація унеможливлює вашу ідентифікацію та надання послуги) → надіслати запит.

Після отримання, запит обробляється адміністратором, в разі наявності усієї необхідної інформації формується довідка та надсилається поштовим відправленням на вказану у запиті адресу.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, ЦЯ ПОСЛУГА НАДАЄТЬСЯ ТІЛЬКИ КОЛИШНІМ МЕШКАНЦЯМ СЛАВУТИЧА, ЯКІ ВЖЕ ЗНЯТІ З РЕЄСТРАЦІЇ У МІСТІ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия