Завантаження ...

Продовжується придбання житла для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування

Постанова Кабінету Міністрів України, що прийнята була у 2017 році, передбачає придбання житла для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування за рахунок Державного бюджету. Ця норма покликана закріпити право дитини у дорослому віці самостійно обирати місце проживання. За інформацією начальника служби у справах...

 
Постанова Кабінету Міністрів України, що прийнята була у 2017 році, передбачає придбання житла для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування за рахунок Державного бюджету. Ця норма покликана закріпити право дитини у дорослому віці самостійно обирати місце проживання.

За інформацією начальника служби у справах дітей та сім’ї Валентини Дудинської до управління соціального захисту населення надійшли кошти на грошову компенсацію для придбання житла для п’ятьох дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, з розрахунку 366854,00 грн за одну квартиру. Отож, у 2020 році за рахунок державної субвенції вже придбано дві квартири та триває робота щодо оформлення у власність ще трьох квартир.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия