Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Спортивні змагання серед дітей та юнаків

Команда «КДЮСШ-Олімп» Славутича вийшла до фінальної частини Чемпіонату України з футзалу серед коман дівчат 2005-06 рр. Бажаємо нашим дівчатам тільки перемоги на змаганнях, що відбудуться наприкінці березня. В рамках міського проекту Шкільна футзальна ліга міста Славутича та всеукраїнського проекту #UEFAGROWUkraine «Моя школа, мій клуб,...

 
 

Команда «КДЮСШ-Олімп» Славутича вийшла до фінальної частини Чемпіонату України з футзалу серед коман дівчат 2005-06 рр.

Бажаємо нашим дівчатам тільки перемоги на змаганнях, що відбудуться наприкінці березня.

В рамках міського проекту Шкільна футзальна ліга міста Славутича та всеукраїнського проекту #UEFAGROWUkraine «Моя школа, мій клуб, моя команда» за підтримки міського голови Юрія Фомічева та директора компанії «Промкомплект» Віктора Карцева у ЗОШ №4 відбулася першість школи серед 3-х класів.
За підсумками змагань золоті медалі отримали:
І місце – команда 3-А класу (вчитель Полоз І.В.)
ІІ місце – 3-Б клас (вчитель – Брагіда А.П.)
ІІІ місце 3-В клас (вчитель – Овсієнко Н.П.).

Кращими гравцями змагань стали: Абдурагімова Ірина, Макарчук Катерина, Савчук Ірина.
 

 

Вихованець Спортивного клубу «Атом» КДЮСШ Іван Терехов у свої 18 років став бронзовим призером Чемпіонату Польщі U-21 з дзюдо.

У Винниці відбувся регіональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2006-2007 р.р. народження. До складу команди Київської області ввійшли четверо молодих боксерів Славутича: Кудрин Єфрем, Сирбу Родіон, Щукін Денис і Рибченко Данил. Перші троє завоювали І місце і зараз активно готуються до Чемпіонату України. Заслужений тренер Ігор Глущенко вважає, що у хлопців є добрі шанси виступить на цьому чемпіонаті, а потім і на Чемпіонаті Європи, що відбудеться влітку у Північній Ірландії.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: