Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про доступні кредити для підприємців

Про доступні кредити для підприємців розповіли на семінарі 5 березня 2020 року у офісі роботодавця Славутицької міської філії Київського обласного центру зайнятості в рамках реалізації державної програми фінансової підтримки суб’єктів малого підприємництва «Доступні кредити 5-7-9%» відбувся інформаційний семінар.Директор відділення ...

 

Про доступні кредити для підприємців розповіли на семінарі

5 березня 2020 року у офісі роботодавця Славутицької міської філії Київського обласного центру зайнятості в рамках реалізації державної програми фінансової підтримки суб’єктів малого підприємництва «Доступні кредити 5-7-9%» відбувся інформаційний семінар.

Директор відділення «Славутич» АТ КБ «Приватбанк» Світлана Матющенко презентувала присутнім державну програму. Валентина Надточій, директор філії поінформувала присутніх про послуги державної служби зайнятості роботодавцям, нові підходи до обслуговування клієнтів та запевнила, що служба зайнятості гарантує всебічну підтримку та сприяння у підборі кадрів при створенні нових робочих місць.

Вікторія Лазебна, представник Славутицького міського фонду підтримки підприємництва ознайомила з можливістю отримання безвідсоткової поворотної фінансової допомоги в рамках грантового проєкту Європейського Союзу «План місцевого економічного розвитку: Славутич - драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону» як для діючих підприємців, так і для підприємців-початківців.

Тематика семінару не залишила присутніх байдужими. При обговоренні програми відбулася жвава дискусія, під час якої підприємці підтримали ініціативу та запропонували запровадити для учасників програми податкові канікули.

Міський центр зайнятості

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: