Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Із засідання виконавчого комітету за 4 березня 2020

Вранці, 4 березня, під час засідання виконавчого комітету міський голова Юрій Фомічев повідомив, що сьогодні на нараді в Київській ОДА вкотре буде вирішуватися питання заміни покриття футбольних полів. Нагадуємо, що завезене до міста штучне покриття зберігається. Розроблена проектно-кошторисна документація на реконструкцію ...

 
Вранці, 4 березня, під час засідання виконавчого комітету міський голова Юрій Фомічев повідомив, що сьогодні на нараді в Київській ОДА вкотре буде вирішуватися питання заміни покриття футбольних полів.

Нагадуємо, що завезене до міста штучне покриття зберігається. Розроблена проектно-кошторисна документація на реконструкцію футбольного поля передана до департаменту регіонального розвитку КОДА. На жаль, декілька проведених департаментом тендерів не визначили переможців, а роботи так і не розпочались. Сподіваємося, що нарада прискорить вирішення даного питання. Юрій Фомічев звернув увагу на стан баскетбольного майданчика, де у вечірній час молодь розпиває спиртні напої. КП «УФКСТ» доручено закріпити лавочки та постійно перевіряти стан майданчика. А жителям головне не забувати, що громадянська позиція повинна бути у кожного з нас.

Зупинився міський голова і на проблемі поширення коронавірусної інфекції https://youtu.be/EekHtpp4sew 

Інформацію про роботу комунальних служб в опалювальний період та стан сплати за житлово-комунальні послуги надали Олександр Куделін та Роман Полтавський. КП "УЖКГ" за лютий місяць використано 2 млн 181 тис. м3 газу на суму 10 млн 170 тис. грн. Отримано коштів, враховуючи пільги – 10 млн грн. Населенням за теплопостачання сплачено 86%.

Про визначення об’єкта енергосервісу (мережа вуличного магістрального освітлення) та затвердження базових рівнів споживання електричної енергії доповів заступник міського голови Михайло Шинкаренко.

Рішення про проведення Міжнародного семінару студентів-архітекторів від Європейської архітектурної студентської Асамблеї «SESAM 2020 Poliklinika»🏥 винесла на засідання виконкому директорка КП «Агентство регіонального розвитку» Арина Старовойтова. Затверджено оргкомітет, програму семінару, план організаційних заходів. До речі, цей міжнародний масштабний захід, з 40-річною історією, вперше відбудеться в Україні. А про його проведення вже повідомили 50 джерел інформації з усього світу.

Детальніше https://www.youtube.com/watch?v=vt3ZxWoqdOQ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: