Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Чорнобилі відкрито громадську приймальню т.в.о. Голови ДАЗВ Катерини Павлової

Т.в.о. Голови ДАЗВ Катерина Павлова ініціювала відновлення практики щотижневих зустрічей з керівниками спецпідприємств, які входять до структури ДАЗВ, а також зі співробітниками організацій, що входять до сфери управління Агентства. Для цього було відкрито громадську приймальню, яка працює...

 
Т.в.о. Голови ДАЗВ Катерина Павлова ініціювала відновлення практики щотижневих зустрічей з керівниками спецпідприємств, які входять до структури ДАЗВ, а також зі співробітниками організацій, що входять до сфери управління Агентства. Для цього було відкрито громадську приймальню, яка працює щовівторка кожного тижня з 10:00 до 19:00 у м. Чорнобиль, вул. Радянська 14, каб. 202, тел.: (04593) 5-24-89.

«Для ефективного та оперативного вирішення проблемних питань, або втілення нових, амбітних планів чи ініціатив, які пов'язані з формуванням нового іміджу зони відчуження, наприклад, у сфері розвитку туризму, наукових й екологічних розробок, модернізації та відкриття нових туристичних й інфраструктурних об'єктів, тому для мене важливо чути думки людей, які працюють в зоні відчуження», - наголосила Катерина Павлова (Kateryna Myrnaua-Pavlova).

 


Також, зараз ДАЗВ працює над виконанням основоположних законів про правовий режим територій, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, поводження з радіоактивними відходами та відпрацьованим ядерним паливом. Зокрема, активна увага зосереджена на виконання Указу Президента України від 10 липня 2019 року «Про деякі питання розвитку територій, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: