Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицьки депутаты одноголосно высловили свою позицію

Суспільно-політична ситуація в українському суспільстві усіма сторонами протистояння доведена, на наш погляд, від словесного взаємного брутального звинувачення до трагічних наслідків.

Прийнято одноголосно рішенням Славутицької міської ради
21.01.2014 №1312-39-VI



Політична позиція Славутицької міської ради щодо суспільно-політичної ситуації в Україні


Суспільно-політична ситуація в українському суспільстві усіма сторонами протистояння доведена, на наш погляд, від словесного взаємного брутального звинувачення до трагічних наслідків. Безсумнівно, ми дійшли до крайньої межі, за якою – трагедія для державності України через громадянську війну, руйнацію та розкол єдності великої, потенційно економічно потужної, багатокультурної та багатонаціональної країни.

Вважаємо за необхідне:
Негайно припинити протистояння та розпочати переговори в рамках мирного діалогу між владою та опозицією за участю представників громадянського суспільства, громадських організацій та об’єднань – учасників протистояння, виключивши тиск одне на одного. У разі крайньої необхідності залучити для виконання важливої посередницької функції вищих посадових осіб наших головних міжнародних партнерів, практично учасників цього процесу: США, Європейського Союзу, Ради Європи, Росії.
Метою переговорів повинні стати: безумовна зупинка ескалації величезного, вже драматичного, соціально-психологічного напруження в українському суспільстві, людського дискомфорту відносин та побудова «Дорожньої карти» системних реформ в Україні, без яких, на наш погляд, неможливий демократичний, динамічний розвиток України у всіх сферах життєдіяльності.

З надією та вірою на те, що в цей час здоровий глузд українців
все-таки ПЕРЕМОЖЕ!


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: