Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Продовжуються рейди «Діти вулиці. Вокзал. Підліток».

Продовжуються рейди «Діти вулиці. Вокзал. Підліток». 25.02.2020 з метою проведення профілактичної роботи щодо виявлення безпритульних та бездоглядних дітей, недопущення порушення Правил торгівлі спиртними напоями та тютюновими виробами службою у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Славутицької міської ради організовано та проведено рейд, у якому взяли участь фахівець ССДС та фахівець ЦСССДМ.

 

25.02.2020 з метою проведення профілактичної роботи щодо виявлення безпритульних та бездоглядних дітей, недопущення порушення Правил торгівлі спиртними напоями та тютюновими виробами службою у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Славутицької міської ради організовано та проведено рейд, у якому взяли участь фахівець ССДС та фахівець ЦСССДМ.

Під час рейду були перевірені торгові точки (кіоски) на Привокзальній площі. Фактів вживання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів особами до 18 років та порушень Правил Торгівлі у торгових точках не виявлено.
Нагадуємо, що згідно зі ст. 17 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» до суб’єктів господарювання засто­совуються фінансові санкції у вигляді штрафів у разі порушення вимог ст. 153 цього закону у роз­мірі 6800 гривень.

Окрім того, працівник, який безпосередньо продав заборонений товар підліткові, притягується до адміністративної відповідальності відповідно ч.3 статті 156 КпАП (від 7 грудня 1984 року №8073-X, редакція від 16.05.2017 року), а саме: до працівника підприємства (організації) торгівлі або громадського харчування застосовується штраф від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а це від 510 грн. до 1700 гривень.
Водночас у такого підприємця анулюється ліцензія на продаж алкогольних та тютюнових виробів.
Тож, шановні підприємці! Звертаємося до Вас із проханням неухильно дотримуватися чинного законодавства, не продавати алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби дітям, адже кожен з нас відповідає за майбутнє покоління.


Служба у справах дітей та сім’ї
виконавчого комітету
Славутицької міської ради
Центральна площа, 7, каб. 426
тел.: 3-00-11*192

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: