Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сімейне право

Аналізуючи останні дані щодо ситуації в сім'ях, члени яких були отримувачами соціальних послуг у Славутицькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді протягом 2019 року, актуальними проблемами є: визначення батьками місця проживання дітей після розлучення,;визначення участі батьків у вихованні дітей та спілкуванні з ....

 
 

Аналізуючи останні дані щодо ситуації в сім'ях, члени яких були отримувачами соціальних послуг у Славутицькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді протягом 2019 року, актуальними проблемами є: визначення батьками місця проживання дітей після розлучення,;визначення участі батьків у вихованні дітей та спілкуванні з ними; безвідповідальне батьківство; вчинення домашнього насильства (у більшості випадків жертвами домашнього насильства є жінки та діти).

26.02.2020 фахівцями Центру на базі Загальноміського бібілотечно – інформаційного центру було проведено групове заняття «Законодавство у сфері сімейних відносин» для сімей із категорії отримувачів соціальних послуг. Членів сімей було проінформовано щодо прав та обов'язків батьків і дітей у родинному колі, обговорено актуальні проблеми сьогодення у сфері сімейних відносин. Також на заході було проаналізовно нормативно-правову базу щодо запобігання та протидії домашньому насильству: причини, наслідки та відповідальність за вчинення насильства в сім'ї.

Учасники отримали інформацію стосовно того до яких інстанцій слід звертатися за допомогою з метою врегулювання тих чи інших питань, які стосуються родинних взаємовідносин.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: