Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дебют юних музикантів

Гучними оплесками зустрічали юнних артистів, наймолодших учнів відділення фортепіано дитячої школи мистецтв. Які дебютували у четвер. У залі друзі, батьки та прихильники класичної музики, які зібралися на концерт «Дебют», назва якого не випадкова. Бо ж юнні музиканти, лише починають опановувати музичний інструмент. Та вже майстерно, часом трішечки хвилюючись, виконують твори відомих композиторів.




Гучними оплесками зустрічали юнних артистів, наймолодших учнів відділення фортепіано дитячої школи мистецтв. Які дебютували у четвер.

 У залі друзі, батьки та прихильники класичної музики, які зібралися на концерт «Дебют», назва якого не випадкова. Бо ж юнні музиканти, лише починають опановувати музичний інструмент. Та вже майстерно, часом трішечки хвилюючись, виконують твори відомих композиторів.

 Звуки фортепіано заворожують, підкорюють серця, та приковують увагу. Здається це один з найвіртуозніших музичних інструментів. Чисельні композитори люблять його за те, що здається немає жодної людини на планеті, яку б не захоплював звук фортепіано. Мабуть і юнні артисти, обрали для себе цей музичний інструмент з тих самих причин.

 Деяких з музикантів ледь-ледь було видно за величним фортепіано, нерідко учням в нагоді ставали підставки, та діти не зважали на всі ці обставини і як справжні віртуози захоплено грали на чорнобілих клавішах. Рівно тримаючи спини та вишукано тиснучи на клавіші.

 Неймовірна атмосфера панувала на заході. Кожен присутній мав змогу оцінити майстерну гру музикантів початківців і занурившись у світ класичної музики відволіктись від буденних проблем життя.
Дякуємо учням та викладачам дитячої школи мистецтв, а також глядачам, які люб’язно розділили хвилюючі миті перших в житті виступів юнних артистів. 

tomila_dm@i.ua - Томіла Дмитрюк


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: