Завантаження ...

66 позачергова сесія депутатів міської ради міста Славутича

Вівторок, 25 лютого відбулася 66 позачергова сесія депутатів міської ради міста Славутича з двомя питаннями " Про збільшення статутного капіталу Комунального підприемства "Управління житлово-комунального господарства" та внесення змін у Програму беззбиткової діяльності. Це питання пов’язане з питанням справи...

 

Вівторок, 25 лютого відбулася 66 позачергова сесія депутатів міської ради міста Славутича з двомя питаннями " Про збільшення статутного капіталу Комунального підприемства "Управління житлово-комунального господарства" та внесення змін у Програму беззбиткової діяльності.

Це питання пов’язане з питанням справи про банкрутство КП УЖКХ. Перед початком обговорення заслухали протокол засідання ради кредиторів. В вирішенні та обговорюванні питання активну участь узяли голова постійної комісії ради, Комісії з питань правопорядку та законності О. Радченко, секретар ради В. Борисов, депутати Ю.Корнійчік, С.Чесноков, О. Макаров, заступник міського голови М.Шинкаренко, директор КП УЖКХ Д. Тушев та інші. Рішення було прийнято, матеріали на офіційному сайті.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия