Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День спонтанного прояву доброти

До Дня спонтанного прояву доброти спеціалістами Соціально-психологічного центру м. Славутич було проведено дві акції: «Завдяки тобі», в якій славутичани демонстрували невербальну подяку ветеранам та військовослужбовцям, та «Вільні обійми», в якій спеціалісти центру та волонтери озброївшись плакатами та посмішками дарували ...

 

До Дня спонтанного прояву доброти спеціалістами Соціально-психологічного центру м. Славутич було проведено дві акції: «Завдяки тобі», в якій славутичани демонстрували невербальну подяку ветеранам та військовослужбовцям, та «Вільні обійми», в якій спеціалісти центру та волонтери озброївшись плакатами та посмішками дарували гарний настрій та свої обійми жителям міста.

Захід проходив у рамках проекту «Підтримка реінтеграції ветеранів та їхніх сімей», який впроваджується Міжнародною організацією з міграції за фінансування Європейського Союзу.

Дякуємо всім, хто приєднався до акцій, бажаємо гарного настрою та багато обіймів щодня, адже обійми сприяють виділенню гормону щастя (серотоніну), завдяки якому у людини піднімається настрій і з’являється відчуття щастя.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: