Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Спільна нарада з питань запобігання виникнення пожеж

25 лютого в залі засідань Іванкі-вської райдерж-адміністрації відбулась спільна нарада з питань запобігання виникнення пожеж в екосистемах на території зони відчуження та прилеглих територій. Зустріч ініційована Державним агентством України з управління зоною відчуження. Настання пожежонебезпечного періоду та проблеми...

 

25 лютого в залі засідань Іванківської райдержадміністрації відбулась спільна нарада з питань запобігання виникнення пожеж в екосистемах на території зони відчуження та прилеглих територій. Зустріч ініційована Державним агентством України з управління зоною відчуження.

Настання пожежонебезпечного періоду та проблеми, пов’язані з ним, - важлива й актуальна тема, що потребує уваги багатьох державних установ та органів місцевого самоврядування. Саме тому на нараді були присутні представники Чорнобильського заповідника, голови селищних та сільських рад Іванківського та Поліського районів, представники ДСНС, Національної поліції, лісогосподарських підприємств Київського обласного та по м. Києву управління ЛМГ Держлісагентства та сільгосвиробників.

За результатами наради були визначені шляхи взаємодії під час виникнення надзвичайних ситуацій на території зони відчуження та прилеглих територій, обговорений план інформаційно-просвітницьких заходів серед місцевого населення та розроблені заходи, спрямовані на попередження та ліквідацію пожеж в екосистемах.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: