Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дні популяризації економічного розвитку 20-21 лютого 2020 року

20-21 лютого 2020 року в рамках реалізації Грантового проекту ЄС «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону» у Славутичі пройшли Дні популяризації економічного розвитку. Близько 200 учасників різнотематичних подій протягом двох днів мали можливість додати собі нових знань,....

 

20-21 лютого 2020 року в рамках реалізації Грантового проекту ЄС «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону» у Славутичі пройшли Дні популяризації економічного розвитку. Близько 200 учасників різнотематичних подій протягом двох днів мали можливість додати собі нових знань, підвищити бізнес-обізнаність, знайти ділових партнерів.

В Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» пройшов бізнес-тренінг для підприємниць і активних жінок громади та проведені три зустрічі дискусійного бізнес-клубу «WIN-WIN чи провал?» за участі як молодих, так і досвідчених підприємців, а також представників влади та громади зі Славутича та Михайло-Коцюбинської і Любецької ОТГ.
 

 


Зовсім юних, але потенційних підприємців, зібрали екскурсії до підприємств міста – ресторації «Старий Таллінн» (ТПФ «Влад»), ТОВ «Таурус Квадро», ПП «Перспектива-Славутич», Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради, а також традиційні бізнес-змагання «Славутич-розвиток» для учнів, де 10 проєктних команд виборювали перемогу. У серйозній, конкурентній боротьбі призерами та переможцями бізнес-змагань стали:

І Місце – проєкт «Telegram bot «Славутицький туризм» команди Славутицького ліцею у складі Прядко Дементія, Салтикова Антона (керівник – Нечай Тетяна Олександрівна)

ІІ місце – проєкт «Сміттєсортувальне підприємство «Друге життя» команди Мньовської ЗОШ І-ІІІ ступенів Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області у складі Гірко Дарії, Гаврилюк Дарії (керівник – Гетта Ольга Іванівна)

ІІ місце – проєкт «Вирощування полуниці у мішках» команди Андріївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Михайло-Коцюбинської селищної ради у складі Ворох Наталії, Єрко Андрія, Зенченко Володимира (керівник – Белоколоша Наталія Анатоліївна)

ІІІ місце – проєкт «Антикафе «1097» команди Любецького опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. 12-ї гвардійської стрілецької Пінської Червонопрапорної ордена Суворова дивізії Любецької селищної ради Ріпкинського району Чернігівської області у складі Супрун Ангеліни, Блохи Анастасії, Бурмаки Анастасії (керівник команди – Нечваль Анастасія Сергіївна)

ІІІ місце – проєкт «Міні-завод по виготовленню натурального твердого сиру» команди Михайло-Коцюбинської гімназії Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області у складі Бабич Єлизавети, Безнощенка Максима, Мироненка Максима (керівник – Сусула Ігор Володимирович)
 

 


4-й Форум підприємців міста Славутича зібрав представників бізнесу, влади і громади для обговорення політики розвитку підприємництва у регіоні та пріоритетів розвитку міста до 2027 року. Прозвучала інформація про діяльність органів влади та міських структур підтримки бізнесу, Ради підприємців, нові кредитні програми та новели у законодавстві, бізнес-парк, інвестиції, туризм, промоцію міста. Усі охочі учасники Форуму скористались можливістю виступити в форматі «вільний мікрофон». Резолюцію заходу буде розміщено у відкритих джерелах вже на наступному тижні.
 

 


Звертаємо увагу, що в рамках підготовки до Форуму підприємців на веб-сайті arr.in.ua розміщені результати опитування для підприємців «Загальне бачення стану підприємництва у м.Славутич», для споживачів послуг «Загальне бачення стану ринку товарів та послуг у місті Славутич» та буклет-інформація для підприємців «Грантові можливості для бізнесу».

Організаторами Днів популяризації економічного розвитку та 4-го Форуму підприємців м.Славутича є команда з реалізації Грантового проекту ЄС «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону», виконавчий комітет Славутицької міської ради, КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради, Славутицький фонд підтримки підприємництва та Рада підприємців при Славутицькому міському голові.
 

 


Організатори дякують партнерам заходу: ресторації «Старий Таллінн» (ТПФ «Влад»), ТОВ «Таурус Квадро», ПП «Перспектива-Славутич», Центру сімейного дозвілля «Кіно», відділу культури, національностей та релігій, Кіноконцертному комплексу, Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради та молодіжному телебаченню ПДМTV, Молодіжній раді «Майбутнє Славутича», Агенції регіонального розвитку Чернігівської області та адміністраціям Михайло-Коцюбинської та Любецької ОТГ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: