Завантаження ...

Мова – це великий скарб народу

21-го лютого всі народи світу відзначають Міжнародний день рідної мови. Це особливе свято і відзначають його по-особливому. В цей день люди нагадують одне одному про те, як важливо берегти рідну мову. Адже мова – це великий скарб народу. З нагоди Міжнародного дня рідної мови до бібліотечно-інформаційного центру...

 

21-го лютого всі народи світу відзначають Міжнародний день рідної мови. Це особливе свято і відзначають його по-особливому. В цей день люди нагадують одне одному про те, як важливо берегти рідну мову. Адже мова – це великий скарб народу.

З нагоди Міжнародного дня рідної мови до бібліотечно-інформаційного центру для дітей на юнацтва завітали шанувальники рідного слова - учні 2-3 класів ЗОСШ №2. Вони зібралися на інтелектуально-розважальну гру «Чаруймось мовними скарбами». Діти довідалися про нелегкі випробування, що випали на долю української мови, чому її порівнюють з калиною і співом солов’я.

Учні показали гарні знання під час конкурсів та мовознавчих вправ, і впевнилися у тому, що повинні шанувати і любити рідну мову, піклуватися, захищати, розкривати для себе її велич і могутню силу, щоб зберегти для себе і наступних поколінь.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия