Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зустріч-діалог

21.02.2020 у загальноміському бібліотечно-інформаційному центрі відбулась зустріч-діалог представників служби у справах дітей та сім’ї Славутицького міськвиконкому, комунального закладу «Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», законних представників дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування....

 

21.02.2020 у загальноміському бібліотечно-інформаційному центрі відбулась зустріч-діалог представників служби у справах дітей та сім’ї Славутицького міськвиконкому, комунального закладу «Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», законних представників дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У дружній атмосфері присутні спільно обговорили питання про найбільш сприятливу форму влаштування дітей зазначеної категорії – усиновлення. На жаль, ми, дорослі, не завжди справляємось із цим складним завданням, коли дитина виростає, вона втрачає свій шанс бути усиновленою… Усі присутні висловили надію на проведення подальшої роботи з розгляду важливих питань. Якщо ви хочете прийняти дитину-сироту чи дитину, позбавлену батьківського піклування в сім’ю, ми Вас чекаємо за адресою:

Служба у справах дітей та сім’ї (каб. 426, 427)

Виконавчий комітет Славутицької міської ради

Центральна площа, 7

м. Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: