Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Масштабний топовый мистецький фестиваль ГОГОЛЬFEST прямує до Славутича

Відомий фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST крокує по містам України. Відомо, що вже в липні цього року він відбудеться у Славутичі. Директор фестивалю завітав у місто, аби обговорити всі деталі майбутньої культурно-мистецької події.

 

 


 Відомий фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST
 крокує по містам України. Відомо, що вже в липні цього року він відбудеться у Славутичі. Директор фестивалю завітав у місто, аби обговорити всі деталі майбутньої культурно-мистецької події.

 Саме проте, як важливо знайти нашу славутицьку фестивальну фішку, вибудувати формат і написати нашу фестивальну історію йшлося на зустрічі з директором фестивалю Максимом Демським, що пройшла в ресторації "Старий Таллінн".

 За його словами Гоголь-фест не приїздить в місто без запрошення. Фестиваль відбувається там, де на нього чекають та де потребують його найбільше.

 Ця подія повинна бути не тільки масштабною, а і якісною, в творенні неповторного мистецького продукту, який має позитивно вплинути на розвиток міста, на кожного гостя і славутичанина. 
До цього ж, більшість організаційних питань вирішуватимуться за рахунок волонтерів, яких і запрошують до активної діяльності.

Це розширить туристичний потенціал міста. Плануєть,що в дні фестивалю відвідає близьуо 30 тисяч гостей. Адже фестиваль належить до ТОП-5 фестивалів Європи. Чи готове місто до такого напливу людей? Хотілося б вірити, що так. Разом з тим необхідно максимально акумулювати зусилля представникам готельного та ресторанного бізнесу. Цікаво буде спостерігати, як на декілька днів, кількість мешканців фактично збільшиться вдвічі.

В організаторів багато задумів, то ж подивитися буде на що. А на разі Славутич готується до зустрічі з масштабним крутим мистецьким фестивалем «Гоголь Фест»

tomila_dm@i.ua - Томіла Дмитрюк

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: