Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тесла-Шоу у Славутичі

У неділю в ресторації «Старий Таллін» відбулося феєричне світлове шоу для дітей та їх батьків. Що надовго залишиться в пам’яті юних відвідувачів крутих дитячих вечірок. І батьки і діти отримали свою порцію гарного настрою.

 

У неділю в ресторації «Старий Таллін» відбулося феєричне світлове шоу для дітей та їх батьків. Ольга Проніна що виступила в якості організатора вечірки, зізнається, що було непросто привезти Тесла-шоу до Славутича. Бо наразі воно на піку популярності, і в топі дитячих вечірок. Тож довелося заздалегідь забронювати дату заходу. Але зусилля були не марними. Бо Близько пів стоні славутицьких бешкетників отримали задоволення від видовищної програми за участю акторів з святкового агентства «Океан» міста Чернігів.
 

Гра аніматорів була досить переконливою і з перших хвилин діти були занурені в атмосферу казки. А неперевершена Меліфісента, що прибула на свято настільки правдоподібно зіграла свою роль, що дехто з дітлахів навіть намагався бігти світ за очі, від страшних чар чаклунки.
 

Саме вона і підкорила собі електричні прибори, приборкала блискавку та продемонструвала силу світла. Запаливши не лише чисельну кількість ламп, а й дитячі серця.
Атмосферності додала й присутність диму. В якому діти залюбки блукали ледь ледь впізнаючи одне одного.
 

За вже доброю традицією, всі казки закінчуються позитивно. То ж і цього разу Меліфісента, якій випала негативна роль, приборкала свій норовливий характер, втамувала власну нелегку вдачу та була розчулена теплотою дитячих посмішок. І наприкінці свята затанцювала разом з дітьми.
 

Тесла-шоу влаштоване Ольгою Проніною, надовго залишиться в пам’яті юних відвідувачів крутих дитячих вечірок. І батьки і діти отримали свою порцію гарного настрою.
Ольга вже має досвід втілення дитячих заходів в місті, і зізнається що це стало її захопленням у декреті. Адже дозвілля дітлахів в місті досить одноманітне, а їздити кожного разу за враженнями до сусіднього Чернігова досить накладно. Ото ж і вирішила дівчина самостійно влаштовувати свята для своїх дітей і при цьому бути корисною й іншим.
 

Сподіваємося Ользі вистачить сил та терпіння й надалі займатися організацією дитячих вечірок, бо процесс цей не простий, хоча як зізнається дівчина, насолода яку отримуєш, коли робиш когось трохи щасливішим - безцінна.

За фото дякуємо Ганна Підгайна

tomila_dm@i.ua - Томіла Дмитрюк

 

 


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: