Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Творчо, весело, цікаво, пізнавально

Творчо, весело, цікаво, пізнавально, а головне – дружньо було цієї суботи в бібліотечно-інформаційному центрі для дітей та юнацтва. Читачі мали можливість подивитись мультфільм, поспілкуватись, пограти. А справжнім вибухом емоцій став майстер клас від Катерини Мажуги. Малеча власноруч створювала січку. Кожен зміг відчути ...

 

Творчо, весело, цікаво, пізнавально, а головне – дружньо було цієї суботи в бібліотечно-інформаційному центрі для дітей та юнацтва. 

Читачі мали можливість подивитись мультфільм, поспілкуватись, пограти.  А справжнім вибухом емоцій став майстер клас від Катерини Мажуги.  Малеча власноруч створювала січку. Кожен зміг відчути себе митцем, проявити фантазію і креативність. Було надзвичайно цікаво та захоплююче.‼️І традиційно слухали цікаву книжку. «Так сильно люблю тільки тебе» від Ютти Лангройтер – це друга історія про маленького зайчика Йозі, якого вже встигли полюбити наші читачі.

Цього разу маленький бешкетник посварився з мамою: він постійно мусить прибирати, умиватися, а також робити ранкову зарядку! У друзів точно набагато краще, подумав Йозі і просто пішов із дому тому, що там можна роботи все, що душа забажає. Однак пройшов час і зайченя зрозуміло, що саме рідного дому йому і не вистачає. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: