Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Пішов із життя Почесний громадянин міста Славутича Володимир Григорович Щербина.

Славутич знав його як першого директора Об’єкту «Укриття», що мав мужність брати на себе відповідальність за прийняття важливих рішень. Він завжди працював на перспективу, займав активну життєву позицію і у діяльності Громадської ради з розвитку міста, і у профспілковому комітеті ветеранів Чорнобильської ...

 
Славутич знав його як першого директора Об’єкту «Укриття», що мав мужність брати на себе відповідальність за прийняття важливих рішень.

Він завжди працював на перспективу, займав активну життєву позицію і у діяльності Громадської ради з розвитку міста, і у профспілковому комітеті ветеранів Чорнобильської АЕС, а до його мудрих порад завжди прислухалися колеги та друзі. Він був зразком людської гідності, добропорядності та толерантності.

 

За свою трудову та громадську діяльність Володимир Григорович отримав чисельні подяки та нагороди. Лауреат Державної премії України, лауреат Премії Ради Міністрів СРСР.

Славутич втратив свого великого земляка, але світла пам'ять про нього буде жити. Висловлюємо щирі співчуття родині покійного, поділяємо їх горе.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: