Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новини комунальних підприємств за 30 січня 2020

Колективом КП «Дорожньо-експлуатаційне управління» проведені відновлювальні роботи на проїжджій частині біля Московького ФОКу. Розпочато ремонтні роботи по частковому відновленню пішохідної зони біля будівлі ЖКЦ. Бригада КП «Славутич-тепломережі» вчасно ліквідувала прорив у котеджній забудові Вільнюського кварталу, за що...

 
Колективом КП «Дорожньо-експлуатаційне управління» проведені відновлювальні роботи на проїжджій частині біля Московького ФОКу. Розпочато ремонтні роботи по частковому відновленню пішохідної зони біля будівлі ЖКЦ.

Бригада КП «Славутич-тепломережі» вчасно ліквідувала прорив у котеджній забудові Вільнюського кварталу, за що отримала подяку від мешканців.

Комунальним підприємством «Житлово-комунальний центр» проведено ремонтні роботи: зачищення, ґрунтування, шпаклювання та фарбування панелей стін, побілка частини стін та стелі, фарбування сміттєпровода та електрощитових панелей, вхідних дверей у Московському кварталі будинку №11, під’їзді №2. Виконано ремонт і вхідної зони до під’їзду.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: