Завантаження ...

«Різдвяні зустрічі-2020» з плавання

17-18 січня у басейні «Лазурний» відбувся чемпіонат м. Славутича з плавання «Різдвяні зустрічі-2020». У змаганнях взяли участь команди з таких міст: м. Київ (спортивний клуб «Наука-спорт»), м. Чернігів (КДЮСШ «Авангард»), м. Славутич (КДЮСШ). Загалом 160 учасників боролися протягом двох днів за перемоги у чотирьох видах плавання. 141 спортсмен стали призерами та переможцями. Вони отримали грамоти і медалі від відділу молоді та спорту. По завершенню змагань всі учасники отримали солодкі винагороди.

 

17-18 січня у басейні «Лазурний» відбувся чемпіонат м. Славутича з плавання «Різдвяні зустрічі-2020».

У змаганнях взяли участь команди з таких міст: м. Київ (спортивний клуб «Наука-спорт»), м. Чернігів (КДЮСШ «Авангард»), м. Славутич (КДЮСШ). Загалом 160 учасників боролися протягом двох днів за перемоги у чотирьох видах плавання.
 

 

141 спортсмен стали призерами та переможцями. Вони отримали грамоти і медалі від відділу молоді та спорту. По завершенню змагань всі учасники отримали солодкі винагороди.

- 1 місце - 20 спортсменів;
- 2 місце - 29 спортсменів;
- 3 місце - 30 спортсменів.

Вітаємо переможців та призерів, їх тренерів та батьків. Дякуємо всім, особливо тренерам відділення з плавання Кдюсш М.Славутича: Нина Верхолетова, Alena Titova, Тетяна Дурицька, Ольга Кузьменко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия