Завантаження ...

Чемпіонат Київської області з боксу серед молоді

21 – 23 січня 2020 року в Броварському вищому ущилищі фізичної культури і спорту відбувся чемпіонат Київської області з боксу серед молоді 2002 – 2003 р.н., у якому взяли участь 70 боксерів Київщини з міст та районів: Біла Церква, Бровари, Бориспіль, Бородянка, Буча, Києво-Святошинський р-н, Обухівський р-н, ....

 
21 – 23 січня 2020 року в Броварському вищому ущилищі фізичної культури і спорту відбувся чемпіонат Київської області з боксу серед молоді 2002 – 2003 р.н., у якому взяли участь 70 боксерів Київщини з міст та районів: Біла Церква, Бровари, Бориспіль, Бородянка, Буча, Києво-Святошинський р-н, Обухівський р-н, Сквира, Фастів та Славутич. Змагання відбулися на високому рівні.

м. Славутич представляв вихованець віділення боксу Кдюсш М.Славутича, кандидат в майстри спорту України Марк Домнін (64 кг.). Марк провів три бої, в яких отримав яскраві перемоги. У фінальній частині чемпіонату Марк впевнено переміг вихованця БВУФКіС Завадського Олексія (м. Бровари).

 

Урочисте нагородження проводив учасник Олімпійських ігор-2016, бронзовий призер Європи Володимир Матвійчук.

Вітаємо Марка та його тренера Игорь Глущенко з яскравим виступом на чемпіонаті та бажаємо підтвердити свій рівень на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия