Завантаження ...

Лялькова вистава «Казка про вірного товариша»

10 січня, з самого ранку, бібліотечно-інформаційний центр для дітей та юнацтва наповнився дитячим сміхом, гамором, яскравими емоціями. Адже до нас завітали найменші читачі – вихованці дитячих садочків «Маріте» і «Теремок» на лялькову виставу «Казка про вірного товариша», яку підготували учасники театрального гуртка «Веселочка». Це добра і повчальна історія про дружбу їжачка

 

10 січня, з самого ранку, бібліотечно-інформаційний центр для дітей та юнацтва наповнився дитячим сміхом, гамором, яскравими емоціями. Адже до нас завітали найменші читачі – вихованці дитячих садочків «Маріте» і «Теремок» на лялькову виставу «Казка про вірного товариша», яку підготували учасники театрального гуртка «Веселочка».

Це добра і повчальна історія про дружбу їжачка, який своїми порадами і підтримкою врятував боязливого зайчика від хижих звірів. Діти уважно слідкували за розгортанням сюжету, співпереживали з героями казки, сміялися, брали участь у вікторині - вгадували літературних персонажів. Дітям і вихователям дуже сподобалась ця повчальна і весела історія. Всі отримали багато позитивних емоцій.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия