Завантаження ...

Міжнародна конференція присвячена відкриттю Нового району Харбіну

З 4 по 7 січня у місті Харбін, Китайської Народної Республіки відбулась Міжнародна конференція присвячена відкриттю Нового району Харбіну (інноваційна спеціальна економічна зона). У заході взяла участь і делегація з міста Славутича у складі заступника міського голови Михайла Шинкаренка та начальника управління....

 
 

З 4 по 7 січня у місті Харбін, Китайської Народної Республіки відбулась Міжнародна конференція присвячена відкриттю Нового району Харбіну (інноваційна спеціальна економічна зона).

У заході взяла участь і делегація з міста Славутича у складі заступника міського голови Михайла Шинкаренка та начальника управління інфраструктури та капітального будівництва Сергія Ворони. Під час конференції міста з усього світу мали можливість поділилися досвідом та презентувати свій інвестиційний потенціал.
 

 


В рамках конференції, 7 січня року відбувся День України в Харбіні. Заступник міського голови Михайло Шинкаренко презентував можливості та переваги України в цілому та Славутича зокрема, щодо реалізації інвестиційних проектів та поглиблення співпраці між Україною і Китаєм. Під час спілкування з представниками Уряду та ділових кіл Харбіну, делегація зі Славутича обговорила можливість співпраці в галузях атомної промисловості та енергетики (будівництво експериментального ядерного реактору, або акумуляторних маневрових потужностей на потреби енергосистеми України). В результаті діалогу досягнуто попередню домовленість про співпрацю між Славутичем та Харбіном.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия