Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новорічні свята для дітей

Новий рік… Мабуть, кожна дитина очікує від цього свята якогось дива. І це диво в Соціально-психологічному центрі намагалися втілити в життя спеціалісти закладу. З 17 по 24 грудня 2019 року пройшли святкові новорічні ранки для дітей учасників АТО та переселенців, для молодших школярів та для найменших відвідувачів...

 
 

Новий рік… Мабуть, кожна дитина очікує від цього свята якогось дива. І це диво в Соціально-психологічному центрі намагалися втілити в життя спеціалісти закладу.

З 17 по 24 грудня 2019 року пройшли святкові новорічні ранки для дітей учасників АТО та переселенців, для молодших школярів та для найменших відвідувачів центру, що приходять сюди разом з батьками. Чудово оформлена ігрова зала, сучасний музичний репертуар. Діти були в захваті від завзятого Сніговичка, хитрої бабусі Шапокляк, із задоволенням читали вірші, співали пісні, водили хороводи. І, звичайно, не обійшлося без сюрпризів, чарівних перетворень і подарунків від Діда Мороза та Снігуроньки. Позитивні емоції отримали не тільки діти, але і їхні батьки під час жартівливих ігор та змагань.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: