Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

казкова вистава « Різдвяна зірка»К

Колектив Кіноконцертного комплексу (дир. Лариса Маслій ) разом з творчою молоддю ДШМ та ПДМ порадували глядачів казковою виставою « Різдвяна зірка». На сцені диво, сповнене краси - музики, світла, яскравих декорацій, хореографії, захоплюючого сюжету. За сюжетом казки Північний Вітер...

 

Колектив Кіноконцертного комплексу (дир. Лариса Маслій ) разом з творчою молоддю ДШМ та ПДМ порадували глядачів казковою виставою « Різдвяна зірка». На сцені диво, сповнене краси - музики, світла, яскравих декорацій, хореографії, захоплюючого сюжету.

За сюжетом казки Північний Вітер хотів насипати більше снігу для зимових забав і зірвав з неба Різдвяну зірку. Її знайшов бездомний хлопчик Тіль. Він намагається повернути зірку на небо, щоб Різдво наступило вчасно, інакше світ заповнять злі духи та запанує хаос. Але "темні сили" не хочуть щоб всі раділи та веселилися. Зла чаклунка Бастінда при допомозі Кота Лео хоче виманити зірку у хлопчика, щоб вона світила тільки їй. Тоді чаклунка заморозить всю землю і занурить її в морок.

 

 

Герої-союзники долають труднощі, чарівний попіл Духа Різдва зупинив Бастінду. І Тіль не злякався і зберіг зірку Різдва, яку Північний Вітер вчасно доставив на небо. А на прощання Дух Різдва зробив хлопчика щасливим. Коли він повернеться до міста то обов'язково знайде справжніх друзів і свою сім'ю!
 

 


Фантастичну атмосферу казки підтримувала вдала хореографія Зразкового художнього колективу"Славутич-Стар" ПДЮТ (кер.Юлія Красківська та Дмитро Кириєнко), а також колективу ДШМ "Арабеск" (кер.Ольга Бовкун).
Автор казки і режисер-постановщик Дмитро Полторін, відеоряд підготував Дмитро Передній звукорежисер-Сергій Єршов, художник - постановщик Павло Сикун та Микола Лобур, костюмер -Тетяна Бобонець,освітлювач - Дмитро Денисов.

 

 

Глядачі емоційно сприймали всі епізоди казки, які викликали і страх, і сумні та радісні почуття.
 




 
 

Добро перемогло зло!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: