Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чотири українських міста здобули перемогу в конкурсі «Сіті-бот «Назар»

Білгород-Дністровський, Славутич, Суми, Харків отримують пів року безкоштовного періоду на впровадження та користування сервісом Сіті-бот «Назар». Нагадаємо: «Назар CityBot» об’єднує дані від усіх комунальних служб міста. Він надає швидкий та зручний канал отримання своєчасної інформації стосовно....

 
 

Білгород-Дністровський, Славутич, Суми, Харків отримують пів року безкоштовного періоду на впровадження та користування сервісом Сіті-бот «Назар». Нагадаємо: «Назар CityBot» об’єднує дані від усіх комунальних служб міста. Він надає швидкий та зручний канал отримання своєчасної інформації стосовно поточних ремонтів та строків усунення аварій. Сервіс уже запроваджено в Дрогобичі, Маріуполі, Тернополі. На конкурс подали заявки 22 міста із 16-ти областей.


Перемогли ті міста, які мають відповідну технічну можливість для впровадження сервісу, а також політичну волю з боку керівництва міста. При цьому вибір був дуже складним через велику кількість достойних міст, бажаючих впровадити цей корисний сервіс.

Докладніше про «Назар CityBot» читайте на сайті сервісу https://citybot.pro/

TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах Фонду Східної Європи «Назар CityBot»


Джерело: Міністерство цифрової трансформації України

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: