Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Реалізація освітнього проекту «Ми обираємо життя без наркотиків»

В актовій залі Славутицького ліцею 17 грудня для славутицьких підлітків відбулась неординарна та дуже цікава лекція «Правда про наркотики». Захід організовало управління освіти і науки Славутицької міської ради за підтримки міського голови Юрія Фомічева в рамках реалізації освітнього проекту «Ми ....

 
 

В актовій залі Славутицького ліцею 17 грудня для славутицьких підлітків відбулась неординарна та дуже цікава лекція «Правда про наркотики». Захід організовало управління освіти і науки Славутицької міської ради за підтримки міського голови Юрія Фомічева в рамках реалізації освітнього проекту «Ми обираємо життя без наркотиків».


Лекцію провела президент Громадської організації «Нарконон» Марина Грибанова. Жартома пані Марина назвала свою лекцію «Стенд-ап», адже так влучно, просто, зрозуміло та з гумором вона говорила про складні речі, наводила приклади із життя, розігрувала театралізовані міні-вистави, ставила «незручні» запитання аудиторії та підтримувала живе спілкування і все це супроводжувала скрайбінгом на фліпчарті! Слухачі дякували спікеру гучними оплесками, на прощання подарували квіти та виявили тверде бажання зустрітися ще.



Яна ІВАНОВА 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: