Завантаження ...

Відкритий чемпіонат міста зі стрибків на батуті

У Київському ФОКу «Олімп» із16 по 18 грудня пройшов Відкритий чемпіонат міста зі стрибків на батуті, присвячений Дню енергетика. У змаганнях взяли участь три команди: київька «ДЮСШ–1» (КМО ФСТ «Спартак») та славутицькі «КДЮСШ» і ФСТ «Спартак». Чемпіонат міста проводився в особистому заліку серед юнаків та дівчат 2001–2006...

 
 

У Київському ФОКу «Олімп» із16 по 18 грудня пройшов Відкритий чемпіонат міста зі стрибків на батуті, присвячений Дню енергетика.

У змаганнях взяли участь три команди: київька «ДЮСШ–1» (КМО ФСТ «Спартак») та славутицькі «КДЮСШ» і ФСТ «Спартак». Чемпіонат міста проводився в особистому заліку серед юнаків та дівчат 2001–2006, 2007–2008, 2009–2010 та 2011 рр.н. за програмами, згідно класифікації, юнацьких розрядів, 1-го розряду, КМС та МС.
 

 


Чемпіонами за програмою «Особисті стрибки» у своїх вікових групах стали славутичани Дмитро Бойко, Ганна Горшунова, Ілля Гуляєв, Дмитро Чернега, Катерина Чиколовець, Андрій Шкуліпа.
У програмі «Синхронні стрибки» чемпіонами стали Арсеній Кравець – Ілля Трухан, Ганна Горшунова –Катерина Чиколовець.

Вітаємо переможців та призерів, спортсменів та тренерів! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, а прагнути до нових звершень і перемог!


Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия