Завантаження ...

Зустріч з переселенцями

24 вересня міський голова Удовиченко В.П. зустрівся з переселенцями зі Сходу. Ця зустріч відбулася в актовій залі ЗОШ № 1. Разом з керівником міста у спілкуванні взяли участь заступник міського голови, завідуючий відділом освіти Линкевич О.Б....

 

24 вересня міський голова Удовиченко В.П. зустрівся з переселенцями зі Сходу. Ця зустріч відбулася в актовій залі ЗОШ № 1. Разом з керівником міста у спілкуванні взяли участь заступник міського голови, завідуючий відділом освіти Линкевич О.Б., начальник служби у справах дітей Дудинська В.М., директор центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Божок А.І.

На сьогодні у Славутичі проживає 69 сімей переселенців зі сходу, це 160 осіб, із них 48 дітей. 26 школярів навчаються у загальноосвітніх школах Славутича, 15 дітей відвідують дошкільні заклади.

Міський голова познайомив присутніх із історією міста та його традиціями. Він проінформував присутніх про суспільно-політичну ситуацію, яка склалася в Україні і в Славутичі. Розповів про ті завдання, які має вирішувати влада для забезпечення життєдіяльності жителів упродовж усього опалювального сезону і запевнив батьків, що їх діти отримають весь комплекс послуг, необхідних для всебічного розвитку.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия