Завантаження ...

Славутич − в Асоціації інвестиційно привабливих громад

На форумі «Інвестиційно привабливі громади», що відбувся в Тетієві, підписано меморандум про створення Асоціації інвестиційно привабливих громад – DONE. Вісім громад із чотирьох областей − Київська область: Бородянківська, Гребінківська, Славутицька, Тетіївська, Узинська громади; Миколаївська область: Вознесенська....

 

На форумі «Інвестиційно привабливі громади», що відбувся в Тетієві, підписано меморандум про створення Асоціації інвестиційно привабливих громад – DONE.

Вісім громад із чотирьох областей − Київська область: Бородянківська, Гребінківська, Славутицька, Тетіївська, Узинська громади; Миколаївська область: Вознесенська громада; Тернопільська область − Чортківська − домовились про консолідацію зусиль задля економічного й інвестиційного розвитку територій, захисту інтересів членів Асоціації та сприяння більш ефективному здійсненню своїх повноважень.

У форматі “круглого столу” учасники форуму спілкувалися, ділилися досвідом про створення привабливого інвестиційного клімату в громадах, можливості залучення інвестицій з енергоефективності до бюджетної сфери, індустріальний парк, особливості громад. У роботі форуму презентована діяльність Польсько-Української господарчої групи та Польського бізнес-центру в Україні, озвучені можливості співпраці з ізраїльською компанією Aux Bridge у питаннях діджіталізації. А цитата «Божевільні ідеї притягують увагу та інвестиції і можуть зробити маленькі міста відомими на весь світ» Рагнара Сііла (Ragnar Siil), експерта з креативних та культурних секторів (Естонія), не залишила байдужим жодного учасника форуму.

#асоціаціяінвестиційнопривабливихгромад #АІПГ

Джерело: Тетіївська міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия