Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чемпіонат Європи з важкої атлетики

У період з 7 по 14 грудня в ізраїльському місті Ейлат проходив чемпіонат Європи з важкої атлетики серед юнаків і дівчат до 15 років та до 17 років. До юнацької збірної команди України увійшов вихованець відділення з важкої атлетики КДЮСШ Славутича, багаторазовий призер України Владислав Овчаренко, тренери...

 
 

У період з 7 по 14 грудня в ізраїльському місті Ейлат проходив чемпіонат Європи з важкої атлетики серед юнаків і дівчат до 15 років та до 17 років. До юнацької збірної команди України увійшов вихованець відділення з важкої атлетики КДЮСШ Славутича, багаторазовий призер України Владислав Овчаренко, тренери Геннадій Зубець і Юрій Каленський. У ході змагань Владислав зробив п’ять вдалих підходів із шести та продемонстрував себе з найкращої сторони.

За сумою двоборства спортсмен посів 10-те місце, встановив особистий рекорд, піднявши в сумі 223 кг, і виконав норматив кандидата майстра спорту України. Владислав Овчаренко та його тренери особисто дякують спонсорам, які допомогли взяти участь у змаганнях такого високого рівня, це депутат Київської обласної ради, почесний мер Славутича Володимир Удовиченко, міський голова Юрій Фомічев, директор ТОВ «ДІОРО» Володимир Павленко, Кирило Кобилянський, Артем Кузьменко та інтернет-магазин «Єгорич» в особі Єгора Туліна.
 

 

Ми вітаємо тренерів та їх вихованця з вдалим виступом та бажаємо не зупинятися на досягнутому, а прямувати до нових звершень та перемог!


Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: