Завантаження ...

Із зали засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету відбулося 4 грудня. Про поточний стан справ звітував міський голова Юрій Фомічев. Однією із суттєвих подій для Славутича стало звільнення президента ДП НАЕК «Енергоатом» Юрія Недашковського. Підприємство для нас важливе, адже це і робочі місця, і сплата податків до...

 

Засідання виконавчого комітету відбулося 4 грудня. Про поточний стан справ звітував міський голова Юрій Фомічев. Однією із суттєвих подій для Славутича стало звільнення президента ДП НАЕК «Енергоатом» Юрія Недашковського. Підприємство для нас важливе, адже це і робочі місця, і сплата податків до місцевого бюджету, і перспективи міста, і перспективи енергетичної галузі в майбутньому. Який буде вектор розвитку НАЕК? Очікуємо нових призначень.

Відбулася нарада з керівництвом Київської ОДА з приводу виділення коштів від будівництва ЦСВЯП. У Славутичі ці кошти працюють, проте в цьому році з незрозумілих причин дорога на Якір так і не була зроблена. На нараді Славутич, Іванківській та Поліський райони презентували свої проекти, які повинні бути направлені на розвиток громад. Передбачається 20% коштів направити на «латання дірок», 30% – на будівництво (реконструкцію) нових об’єктів, 50% – на розвиток і створення нових робочих місць. Нове керівництво вже запросило оновлений перелік об’єктів, над якими ми працюємо. Це в першу чергу розширення території кладовища та реконструкція будівлі лікарні Славутича. Обидва об’єкти включені до переліку робіт, що виконуються за кошти від будівництва ЦСВЯП.

Триває підготовка до святкування Нового року. Відкриття новорічної ялинки заплановано на 19 грудня, готуються розважальні програми, працюватиме фудrорт. Особливу увагу міський голова звернув на роботу комунальних підприємств у зимовий період. Незадоволення викликає якість прибирання внутрішньоквартальних проїздів та тротуарів від снігу.

Після коротких звітів керівників члени виконкому приступили до розгляду основних питань порядку денного. Начальник управління фінансів Галина Зайченко представила проект міського бюджету міста на 2020 рік. На засіданні були схвалені проекти програм на 2020 рік: «Благоустрій міста Славутич», «Утримання та розвиток інфраструктури доріг міста Славутич», «Забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства міста Славутич», «Охорона навколишнього природного середовища», «Енергозбереження та енергоефективність», «Приватизації об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Славутич».

Затверджено «Порядок організації виїзної (виносної) торгівлі та надання послуг у сфері розваг на території міста Славутич», створена комісія з визначення розміру збитків, заподіяних власникам землі та землекористувачам, розглянуто питання щодо забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, затвердженні заходи щодо організації та проведення Дня Святого Миколая, Новорічних і Різдвяних свят.



#новинивиконкому
Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия