Завантаження ...

Дружба та співпраця з латвійськими друзями

За доброю традицією, напередодні новорічних свят із візитом до дитячого садочку «Маріте» приїздить Юріс Пойканс, Надзвичайний та Повноважний посол Латвійської Республіки в Україні. За його словами, у нашому Славутичі є частинка Латвії – Ризький квартал і дитячий садочок «Маріте», та головне, що ми маємо справді...

 

За доброю традицією, напередодні новорічних свят із візитом до дитячого садочку «Маріте» приїздить Юріс Пойканс, Надзвичайний та Повноважний посол Латвійської Республіки в Україні. За його словами, у нашому Славутичі є частинка Латвії – Ризький квартал і дитячий садочок «Маріте», та головне, що ми маємо справді дружні відносини, котрі постійно розвиваються нашими сторонами.

 

Завідувач ДНЗ №4 Наталія Івашко із задоволення поділилася, що співпраця між колективом «Маріте» та дитячими закладами латвійського міста Айзкрауклє справді корисна. Адже отриманий досвід так потрібен будь-якому колективу, котрий виховує підростаюче покоління. Саме позитивні враження у славутичан залишилися й від участі у святі Ліго. Обмін делегаціями між Славутичем та Айзкрауклє, що відбувається на постійній основі, є зразком партнерських відносин між нашими народами.
 

 

У цей день маленькі вихованці «Маріте» подарували латвійськім друзям музичні подарунки – латвійську польку і таночок ляльок, а Юріс Пойканс подарував дітям латвійські цукерки.
 

 

Загалом візит відбувся в теплій, дружній атмосфері. Гості поспілкувалися з міським головою Юрієм Фомічевим, начальником управління освіти і науки Наталією Швець, із задоволенням оглянули дитячий заклад, який, дякуючи творчому колективу садочка, став затишним й одночасно святковим і в якому постійно відбуваються приємні зміни.
 




 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия