Завантаження ...

Туристичний потенціал зони відчуження представили у Варшаві

ДАЗВ та фахівці ДП «ЦОТІЗ», що здійснюють прийом та супровід відвідувачів зони відчуження, за сприяння Міністерства економічного розвитку і торгівлі України представили туристичний потенціал Чорнобиля на Міжнародній туристичній виставці «International Travel Show TT Warsaw», що відбулася у столиці...

 

ДАЗВ та фахівці ДП «ЦОТІЗ», що здійснюють прийом та супровід відвідувачів зони відчуження, за сприяння Міністерства економічного розвитку і торгівлі України представили туристичний потенціал Чорнобиля на Міжнародній туристичній виставці «International Travel Show TT Warsaw», що відбулася у столиці Польщі. Зокрема, вони поінформували про інновації, що були впроваджені протягом 2019 року: електронний квиток, забезпечення індивідуального дозиметричного контролю відвідувачів та нові маршрути.

Як зазначила начальниця відділу маркетингу та розвитку КМП ДП «ЦОТІЗ» Марія Цибульник, підприємство робить активну промоцію для зони відчуження як туристичної дестинації. «Наша мета - продемонструвати туристичний потенціал зони відчуження та стимулювати компанії «заходити» на чорнобильський ринок. Це створить здорову конкуренцію, щоб відвідувач зміг обрати дійсно якісні послуги і дізнатися змістовну та правдиву інформацію про сучасний стан та історію зони відчуження», - повідомила вона.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия