Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дорожньо-експлуатаційне управління виконує необхідні завдання

Чимало робіт із благоустрою та ремонту доріг виконано Дорожньо-експлуатаційним управлінням останнім часом. На цьому тижні підприємство приступило до виконання ще двох завдань. Те, що не робилося десятки років, нарешті зрушилося з місця. У котеджній забудові Добринінського кварталу...

 

Чимало робіт із благоустрою та ремонту доріг виконано Дорожньо-експлуатаційним управлінням останнім часом. На цьому тижні підприємство приступило до виконання ще двох завдань. Те, що не робилося десятки років, нарешті зрушилося з місця. У котеджній забудові Добринінського кварталу з’явився вкрай необхідний тимчасовий проїзд, і це тільки початок значної запланованої роботи з облаштування проїздів у новобудовах.

Незадоволення водіїв викликала і ділянка дороги на перехресті проспекту Ентузіастів і вулиці Військових будівельників (виїзд зі Славутича до с. Неданчичі). У цьому році капітальний ремонт дороги повинен бути виконаний за кошти від будівництва ЦСВЯП. Тим більше, що Департамент регіонального розвитку Київської ОДА провів тендер, в результаті якого вже був визначений і виконавець робіт. Проте, на жаль, капітальний ремонт дороги так і не було розпочато.
 

 


Тож міський голова Юрій Фомічев доручив КП «ДЕУ» приступити до аварійного ремонту ділянки дороги. За інформацією директора комунального підприємства Сергія Шершня, роботи на ділянці перехрестя виконані. Звичайно, це тільки тимчасове вирішення проблеми і сподіваємося, що Департамент регіонального розвитку все ж таки виконає своє зобов’язання перед Славутичем.


Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: