Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Затримання наркодилера в Славутичі: Поліція блокує розповсюдження наркотиків через Telegram

23 листопада близько 11 години правоохоронці Славутицького відділення поліції в у місті Славутич Київської області затримали 20-річного жителя Чернігова, який розкладав по місту пакунки з наркотичним засобом з метою їх подальшого продажу через Telegram. Поліцейські їх вилучили та направили для...

 

23 листопада близько 11 години правоохоронці Славутицького відділення поліції в у місті Славутич Київської області затримали 20-річного жителя Чернігова, який розкладав по місту пакунки з наркотичним засобом з метою їх подальшого продажу через Telegram. Поліцейські їх вилучили та направили для проведення відповідної експертизи.

 


За даним фактом матеріали внесені в єдиний реєстр досудових розслідувань за ч.1 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів). Вказаній особі за вчинення даного кримінального правопорушення загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на срок від 4 до 8 років.
 

 


Молодика за підозрою у вчиненні тяжкого злочину затримано в порядку ст.208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання для обрання запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: