Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Наказ військового комісара

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указу виконуючого обов’язки Президента України, Голови Верховної Ради України від 01 травня 2014 року №447/2014 «Про заходи щодо підвищення обороноздатності держави», Указу Президента України...

 
Н А К А З


ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА СЛАВУТИЦЬКОГО
МІСЬКОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРІАТУ ВІДОКРЕМЛЕНОГО ПІДРОЗДІЛУ КИЇВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРІАТУ


16.09.2014 м.Славутич № 17


Про призов громадян міста
Славутича на строкову військову службу восени 2014 року



На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указу виконуючого обов’язки Президента України, Голови Верховної Ради України від 01 травня 2014 року №447/2014 «Про заходи щодо підвищення обороноздатності держави», Указу Президента України від 14 жовтня 2013 року №562/2013 «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2014 році».
З метою якісного проведення призову громадян України на строкову військову службу.


Н А К А З У Ю:

1. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою6 м. Славутич, вул. Військових будівельників, 3а в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток, зобов’язані прибути в міський військовий комісаріат до 30.09.2014 року маючи при собі документи, які засвідчують особу.

2. Явці на призовну дільницю м. Славутич для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1989-1996 р.н., в яких закінчилася відстрочка від призову, або не були призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.

3. Оповіщення громадян, що підлягають черговому призову на строкову військову службу, провести персональними повістками через працівників житлово-комунального цеха, керівників підприємств, установ та навчально-виховних закладів до 20.09.2014 року.

4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території м.Славутич, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у міський військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

5. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

6. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.





Військовий комісар
Славутицького міського військового комісаріату
відокремленого підрозділу Київського ОВК
підполковник А.О.БІДНЕНКО






Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: