Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Бюджет участі − 2019»: голосуємо за проекти славутичан

Чому Бюджет участі? Бюджет участі – це демократичний процес, який надає можливість кожному жителю Славутича брати участь у розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них. Будь-який житель міста мав можливість подати проект, ...

Чому Бюджет участі? 


Бюджет участі – це демократичний процес, який надає можливість кожному жителю Славутича брати участь у розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них. Будь-який житель міста мав можливість подати проект, пов’язаний з покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують у рамках бюджету 2019 року.

Скільки проектів?

Наразі відбулися два важливих етапи з реалізації Бюджету участі: написання та подання проектів, їх оцінка робочою групою з реалізації програми. Успішно пройшли оцінку 18 проектів. У категоріях: «Спорт та молодіжна політика» − 8, «Благоустрій загальноміських територій міста» − 7, «Екологія і відновлювальні джерела енергії» − 1, «Інформаційні технології» − 1, «Туризм» − 1.

Які проекти?

З реєстром проектів, їх змістом та кошторисом, картками аналізу можна ознайомитись на сайті https://gromada.slav.gov.ua/projects

Скільки проектів можна підтримати?

Проголосувати можна за два проекти: один великий (до 300 тис. грн) та один малий (до 100 тис. грн).

Як проголосувати?

Голосування триває з 11 по 29 листопада 2019 р. Віддати свій голос ви можете особисто у пунктах для голосування:

1) виконавчий комітет Славутицької міської ради, адреса: Центральна площа, 7, каб. 206 (2-й поверх), відділ розвитку підприємництва, залучення інвестицій та регуляторної політики управління економіки та соціального розвитку міста, відповідальні особи: Тетяна Щербина, Юлія Яковенко, графік роботи: понеділок−п’ятниця: з 8.00 до 12.00 та з 13.00 до 17.00, субота−неділя: вихідні.

2) Офіс підтримки громадських ініціатив, адреса: проспект Дружби народів, 7, БК «Енергія» (2-й поверх), відповідальні особи: Марина Карасьова, Юлія Лешан, графік роботи: понеділок−четвер: з 9.00 до 13.00 та з 14.00 до 18.00, п’ятниця: з 9.00 до 13.00 та з 14.00 до 17.00, субота−неділя: вихідні.

Бланк голосування можна отримати безпосередньо в пунктах для голосування або роздрукувати із сайту https://gromada.slav.gov.ua/projects

Зауважимо, що голосування на паперових носіях здійснюється в пунктах супроводу і за пред’явлення оригіналу паспорту шляхом заповнення бланку голосування. Право голосування можуть використати особи з 14 років (при наявності паспорта громадянина України, для іноземців та осіб без громадянства − наявність дозволу на постійне проживання на території України).

Проголосувати також можна в електронній системі «Громадський проект» https://gromada.slav.gov.ua/projects

1) через BankID чи використання ЄЦП;
2) за допомогою терміналів самообслуговування (ТСО) «ПриватБанку».

Куди звернутись у разі виникнення проблеми при голосуванні?

Для більш ефективного супроводу учасників процесу можете звернутись до Офісу підтримки громадський ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» за телефонами: 050-353-11-35 або ж 2-22-40, 2-22-50.


Управління економіки
та соціального розвитку міста

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: