Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розпочни свій бізнес

У рамках Днів популяризації економічного розвитку Михайло-Коцюбинської територіальної громади «Майстерня підприємництва «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес!» 23–24 листопада відбудеться дводенне тренінгове навчання «Розпочни свій бізнес» за програмою Міжнародної організації праці. Заходи проводяться в рамках ...

 

У рамках Днів популяризації економічного розвитку Михайло-Коцюбинської територіальної громади «Майстерня підприємництва «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес!» 23–24 листопада відбудеться дводенне тренінгове навчання «Розпочни свій бізнес» за програмою Міжнародної організації праці. Заходи проводяться в рамках реалізації Грантового проекту Європейського Союзу «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону»

Відбір учасників навчання триває з 8 по 19 листопада. Навчання проходитиме в с. Михайло-Коцюбинське Чернігівської області. Усім відібраним учасникам навчання організатори покривають витрати на харчування та проживання у готелі Чернігова. Буде організований трансфер для учасників зі Славутича. Для участі у безкоштовному навчанні, будь ласка, заповніть коротку відбіркову анкету.

Про результати відбору вам буде повідомлено не пізніше 20 листопада.

Форма відбору учасників навчання: https://forms.gle/1iQKtdDCfkdpBmgw9

Контактна особа: Арина Старовойтова, директор КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради, тел.: 2-10-90, 050-900-94-74. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: